/ Чемпіонат з настільного футболу на Конопляному Ярмарку

Чемпіонат з настільного футболу на Конопляному Ярмарку

02.10.2020

!!!CoverCh1.jpg


Ми вирішили започаткувати гарну традицію — чемпіонат з настільного футболу на честь одного з засновників GrowPro Діми Куніна aka Летючий Бобер.

Саме він є автором місії компанії, яку заснував разом з Денисом Тарасовим 12 років тому у гаражі. 

Ці романтики мріяли зробити вирощування канабісу доступним і легальним для всіх бажаючих і заснували компанію, щоб допомагати гроуверам. І тут хочеться процитувати уривок з місії: "Заборона канабісу — необґрунтований і сфальсифікований акт обмеження фундаментальних прав і свобод людини.
Тому ми будемо поширювати у суспільстві знання про колосальну користь цієї неймовірної рослини для нашого здоров'я, а також готові підтримувати кожного, хто вибирає вирощування замість купівлі".

На жаль, Діма Кунін трагічно загинув влітку минулого року. Всі його знайомі знають, що Діма був завзятим футбольним фанатом, а  у нас в GrowPro залишився його настільний футбол, тому ми вирішили зробити цей турнір на його честь. 

Усі учасники Чемпіонату ім. Дмитра Куніна гарантовано отримають призи, Це буде гра на виліт впродовж усіх днів Конопляного Ярмарку. Фіналіст отримає головний приз чемпіонату — SunSpiritLED — лампа, якою ми пишаємось, оскільки це власна розробка GrowPro і бестселер серед подібних ламп на українському ринку.

До зустрічі!



До списку