/ Cтатті

Cтатті


Підбір добрив Advanced Nutrients

Підбір добрив Advanced Nutrients

Розбираємось у великому асортименті дивовижних добрив Advanced Nutrients
27.07.2022 Детальніше
Як скоротити час дозрівання?

Як скоротити час дозрівання?

Швидше - не завжди краще, але є способи скоротити час від посадки до збирання врожаю без шкоди для якості та ефективності. Ось сім тактик, які допоможуть зібрати врожай якомога раніше.



07.02.2022 Детальніше
Три головні кроки, які допоможуть новачку стати хорошим гровером

Три головні кроки, які допоможуть новачку стати хорошим гровером

Якщо ви тільки починаєте шлях гровера, він може здатися вам на перший погляд тернистим та складним. З чого почати? Дізнатися потрібно так багато, але на чому слід зосередитися в першу чергу?
Якщо ви прочитаєте цю статтю і виконаєте описані в ній три кроки, то, швидше за все, у вас буде хороший стафф, навіть якщо ви зробите деякі помилки.
04.02.2022 Детальніше
Як захистити очі від шкідливого випромінювання ламп?

Як захистити очі від шкідливого випромінювання ламп?

Всі світильники для вирощування рослин, особливо лампи високої потужності, такі як ДНаТ і LED, можуть бути небезпечні для очей людей і домашніх тварин, якщо ви піддаєтеся впливу прямого світла на очі.
Давайте розглянемо пару простих рекомендацій, щоб переконатися, що ваші дорогоцінні очні яблука у безпеці, поки ви знаходитесь під потужним світлом для вирощування рослин.
02.02.2022 Детальніше
Як допомогти рослинам під час відключення електроенергії?

Як допомогти рослинам під час відключення електроенергії?

Есть много вещей, которые вы можете сделать, чтобы помочь своим растениям во время отключения электроэнергии, даже если вы были совершенно не готовы к этому. И есть много способов подготовиться, чтобы в следующий раз всё прошло ещё более гладко.
31.01.2022 Детальніше
Як КБД допомагає боротися з нікотиновою залежністю

Як КБД допомагає боротися з нікотиновою залежністю

Кожен, хто хоч раз намагався кинути курити тютюн, пам'ятає той дискомфорт, який пов'язаний із відмовою від нікотину. Виявляється, КБД може допомогти позбутися шкідливої ​​звички з меншою нервуванням.



20.01.2022 Детальніше
Блокування поживних речовин: як розпізнати та запобігти?

Блокування поживних речовин: як розпізнати та запобігти?


Блокування поживних речовин - це знайома багатьом гровер проблема. Але щоб з нею впоратися, потрібно мати базовий набір знань. Новачки можуть не відразу визначити блокування, прийнявши його за щось інше. В результаті вони витрачають час та нерви, йдучи зовсім не в той бік. Каннабіс, у свою чергу, не готовий прощати такі помилки і висловлює своє незадоволення у вигляді поганого врожаю. Щоб цього уникнути, давайте пройдемося по теорії і дізнаємося, як розпізнати блокування, зняти його, а, найголовніше, уникнути його взагалі.

14.01.2022 Детальніше
Як покращити запах суцвіть

Як покращити запах суцвіть

     Кожному гроверу хочеться досягти унікальних властивостей своїх суцвіть, які виражаються у запаху, кольорі, смаку. Але далеко не кожен гровер знає секрети заготівлі найвишуканіших шишок.

 Сьогодні ми розберемось, як виростити канабіс зі смачним ароматом і як цей аромат зберегти при сушінні, а також обговоримо деякі деталі, що впливають на аромат урожаю.




12.01.2022 Детальніше

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше