/ Cтатті

Cтатті


Ензими. Що це і для чого вони потрібні?

Ензими. Що це і для чого вони потрібні?

Виробники добрив разом з різними стимуляторами та в складі лінійок живлення пропонують нам і спеціальні ферменти, які називаються ензимами. Не всі знають про їхню користь у процесі вирощування. Цю таємницю ми розкриємо у цій статті.



06.01.2022 Детальніше
Вживання каннабісу після роботи не впливає на працездатність

Вживання каннабісу після роботи не впливає на працездатність

Американські вчені опублікували результати дослідження, присвяченого впливу вживання каннабісу на працездатність людини. Експерти з'ясували, що косяк, викурений після зміни, не зашкодить робочому процесу.
04.01.2022 Детальніше
Мох сфагнум в субстратах для конопель

Мох сфагнум в субстратах для конопель

У більшості гроверів є свої улюблені способи вирощування каннабісу, а також субстрати і добрива. Мох сфагнум може бути корисним доповненням для ґрунтових сумішей. Він значно покращує розвиток кореневої системи завдяки своїй структурі, а також допомагає зберігати здоров'я рослин.
30.12.2021 Детальніше
Полив рослин

Полив рослин

Полив - ключовий момент у догляді за рослиною. Здійснюючи його правильно можна вберегти рослину від небажаних стресів та покращити продуктивність рослини.
24.12.2021 Детальніше
Міні-парник із підігрівом: чи варто купувати?

Міні-парник із підігрівом: чи варто купувати?

Не секрет, що вологість та температура дуже важливі для здорового зростання рослини.
14.12.2021 Детальніше
В чому різниця мікоризних препаратів?

В чому різниця мікоризних препаратів?

На ринку існує безліч мікоризних препаратів, в чому ж різниця? Давайте розберемося.
04.08.2021 Детальніше
Планета і гідропоніка

Планета і гідропоніка

Нещодавно у профільному садівничому журналі “Garden Culture Magazine” вийшло велике інтерв’ю з засновником компанії Terra Aquatica Вільямом Тексьє — легендою світу гідропоніки.
24.05.2021 Детальніше
Нові дослідження стверджують, що доступ до легальної mj зменшує рівень вживання алкоголю серед молоді!

Нові дослідження стверджують, що доступ до легальної mj зменшує рівень вживання алкоголю серед молоді!

На початку року, на сторінках американського академічного видання «Вивчення і терапія залежних моделей поведінки», були опубліковані результати довгострокового (збір даних зайняв 10 років) і масштабного (в опитуванні взяло участь 1.1 мільйона студентів на території США)
19.03.2020 Детальніше
Вироби з конопель

Вироби з конопель

Коноплі — це не тільки ТГК і КБД — речовини, що містить рослина. Коноплі, у першу чергу, — сільськогосподарська культура. Радянські гровери вирощували коноплі у промислових масштабах, щоб робити з неї потрібні будівнику комунізму речі: тканину для одягу, канати, мотузки, парусину, олію і багато іншого.
11.10.2019 Детальніше
Чому насіння конопель не проростає?

Чому насіння конопель не проростає?

Доволі часто гровери-початківці мають складності вже на першому етапі — проблеми під час
пророщування насіння конопель. Насіння або сходить погано, або не проростає зовсім. Що може бути причиною такого неприємного явища? Чому не проростає насіння марихуани? Як правильно пророщувати насіння, щоб отримати сходи? На ці та інші запитання ви отримаєте відповіді у даній статті. Наші практичні поради стануть у пригоді всім гроверам-початківцям і допоможуть досягти результату вже на першому етапі вирощування.
30.09.2019 Детальніше
Коноплі та осіннє похолодання. Як зберегти врожай від холоду

Коноплі та осіннє похолодання. Як зберегти врожай від холоду

З настанням осені світловий день стає все коротшим, погода холоднішою, а шишки все пишнішими та важчими. У цій статті ми розкажемо, як рослинки реагують на низькі температури і як зменшити вплив осінніх холодів на майбутній урожай.
Температура повітря є дуже важливою для зростання та цвітіння рослин, і канабіс — не виключення. Від цього параметру прямо залежать темпи розвитку і здоров’я ваших рослинок.
23.09.2019 Детальніше
Країни світу, в яких легалізували або декриміналізували марихуану

Країни світу, в яких легалізували або декриміналізували марихуану

Легалізація марихуани в Україні - питання дискусійне. Міркування про плюси і мінуси цього процесу все ще є актуальними не тільки в нашій країні, але і в світі. 
21.05.2019 Детальніше

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше