Карта годувань Growth Technology

03.08.2022


Growth Technology – піонер у галузі клонування рослин, на ринку з 1985 року. Компанія надає великого значення інноваціям та не припиняє експерименти з метою покращення своєї продукції. 

Growth Technology відома своєю технологією IONIC, що дозволяє випускати всі необхідні речовини в одному флаконі. У розробці нових продуктів фірми беруть участь вчені – хіміки та фізики. Це дозволяє розрахувати рецептуру із високою точністю.

Отримайте максимум від своєї культури, додаючи їм потрібні поживні речовини в точному співвідношенні, саме тоді, коли вони їм потрібні.

Внизу можно переглянути різноманітні графіки годування. Просто знайдіть основну поживну речовину, яку ви використовуєте, а потім перегляньте у таблиці годівлі, розроблені командою майстрів-виробників.




Карта годувань Growth Technology Soil (Земля)

Shedule Soil.jpg




Карта годувань Growth Technology Hydroponics (Гідропоніка)

SheduleHydroponicsl.jpg




Карта годувань Growth Technology Coco (Кокос)

Shedule Coco.jpg



До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше