/ Кращі сорти марихуани для вирощування вдома і у відкритому грунті

Кращі сорти марихуани для вирощування вдома і у відкритому грунті

Багатьма вченими вже давно були доведені корисні властивості марихуани, її ефективність в лікуванні таких захворювань, як епілепсія, хвороба Альцгеймера, рак та інші. Тому сьогодні зустріти пару-трійку кущів цієї цілющої рослини на підвіконні будинку або в саду серед кущів вже не ново.
Як і всюди, тут існують елітні сорти марихуани і простіші її види. Величезне генетичне і географічне розмаїття, в якому сьогодні на сучасному ринку представлені сорти марихуани може поставити вас у вкрай незручне становище складності вибору. Тому розглянемо з вами основні сорти марихуани, їх різновиди та відмінності.

Який сорт марихуани вибрати і які бувають її різновиди

На сьогодні найкращий сорт марихуани прийнято виводити на основі генного матеріалу. Він також має свої відмінності в різноманітності вибору. Так, один з найбільш поширених і сильних сортів марихуани в медицині вважається сорт АК-47, що поєднує в собі колумбійську, тайську і мексиканську сативу, а також афганську індику. АК 47 - це найсильніший сорт марихуани, який користується особливою популярністю сьогодні.

Какой сорт марихуаны выбрать АК 47

Далеко не всі сорти марихуани підійдуть для висадки в домашніх умовах або на відкритому грунті. Так, можна знайти сорти, які служать основою для селекції. Кращі сорти марихуани для селекції - це White Widow або Skunk. Вони ідеально підходять для схрещування завдяки своїй чистій основі. Рослини, які виводяться на основі кращої марихуани, стійкіші до оточуючих негативних факторів, ростуть більш плідно і прості в культивації.


Dinafem_White_Widow-03-3039_gallery_full.jpg

Коноплю ділять на 2 види, що відрізняються між собою фенотипом


Індіка. Фенотип являє собою низькі сорти марихуани, які найчастіше постачаються з Індії та Афганістану. Головна особливість індики - стимулювання апетиту, усунення безсоння і м'яке заспокоєння нервової системи. Найсильніші низькі сорти марихуани здатні навіть знімати больові синдроми.

Сатіва. Даний вид є сортом марихуани для відкритого грунту, які в основному зустрічаються у вологій тропічній місцевості. Сатіва здатна стимулювати моральний і фізичний тонус, вводити в стан ейфорії. У деяких індивідів від вживання сатіви може почати розвиватися панічний і тривожний стан.
Зверніть увагу, що сортова конопля також ділиться на автоквітучи сорти марихуани і фотоперіодичні. Перші сорти не ростуть в дикій природі і цвітуть по досягненню певного віку. А ось у другого виду перехід від вегетації до цвітіння залежить від тривалості світлового дня.

indica-sativa-differences.jpg

Кращі сорти марихуани для відкритого грунту

Існує безліч статей про правила вирощування марихуани, але мало хто пише про те, які сорти оптимальні для вирощування на відкритому грунті, а які - в домашніх умовах. При виборі сорту марихуани, фото її плодів буде грати важливе значення. Тому можете заздалегідь вивчити їх в інтернеті і порівняти побачене з тим, що вам пропонує продавець.
Ми пропонуємо вам найкращі сорти марихуани для відкритого грунту, що увійшли до списку топових на сьогоднішній день:

Pablo Escobar. Стійкий до місцевих умов вирощування тип.

Jamaica Sativa. Відрізняється високою врожайністю. Має ефект з затримкою.

Divine Indica. Вважається вишуканим видом, приємно розслаблюючим і вводить в стан легкої ейфорії.

Auto Big Bang. Кращі сорти марихуани для відкритого грунту, які швидко цвітуть, приємно пахнуть і дають високі плодоносні результати.

Auto Gagarin. Варіант, який вибирають любителі гострих відчуттів.

Завжди можна знайти і сорти більш прості, однак ніхто не може гарантувати їх позитивний і дійсно високий ефект, як від наведеного нами списку вище.

IMG_5908.JPG

Сорти марихуани для вирощування вдома

Якщо вас цікавить питання, який сорт марихуани краще вирощувати вдома, то найпростіше - це автоквітучи сорти. Вони цвітуть протягом 2-4-х тижнів, швидко ростуть і дають непоганий врожай.
До топових сортів марихуани для вирощування вдома відносяться:

Sweet Skunk Automatic. Гібридний сорт, якому знадобиться 7 тижнів для повної плодоноси. Має тривалий і стійкий смак, приємний запах і розслабляючий дим.

Royal Cheese Automatic. Унікальний за рахунок стійкого запаху сиру. Для збору врожаю вам знадобиться почекати 10 тижнів.

Royal Critical Automatic. За 9 тижнів ви зможете отримати до 80 грам врожаю у вигляді щільних бутонів.

White Widow Automatic. Період росту і дозрівання - 75 днів. Має кисло-солодкий запах і смак.

Royal Jack Automatic. Через 10 тижнів після посадки кожна рослина зможе дати вам до 70 грам врожаю. Має невелике зростання. Вид надає одночасно бадьору і творчу дію. Смак диму м'який і свіжий.

Не варто роздумувати, який сорт марихуани краще вирощувати вдома, маючи під рукою цей список. З ним ви гарантовано отримаєте гарний врожай і зможете порадувати себе марихуаною екстра-класу.

marijuana-small-towns-20170806.jpg

Статті по темі:




До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше