/ Масло медичного канабісу проти злоякісних пухлин - метод доктора У.Кортні

Масло медичного канабісу проти злоякісних пухлин - метод доктора У.Кортні

У 2011 році восьмимісячного малюку поставили діагноз - злоякісна пухлина мозку. Для родини це звучало як вирок: традиційні методи лікування раку на кшталт хіміотерапії або радіотерапії не підходять для немовлят, а хірургічне втручання давало занадто мало шансів.


Батьки почали шукати альтернативні методи лікування, і зв'язалися з доктором Уїльямом Кортні *, які займаються медичним застосуванням і лікуванням препаратами конопель. Нехай це і не було чимось «серйозним» і остаточно доведеним, але шанс є шанс, і батько за нього вхопився.


Після обстежень та аналізів доктор Кортні прописав курс лікування свіжовичавленим конопляним маслом. Масло капали на дитячу соску двічі в день, поступово збільшуючи дозу.


За два місяці такої нетрадиційної терапії пухлина зменшилася настільки, що дитячий онколог, який спостерігав маленького пацієнта, сам запропонував продовжувати цей курс лікування, не звертаючись до традиційної «хімії».


Доктор Кортні каже, що успіх канабіноїдної терапії означає, що завдяки прекрасній реакції на лікування дитина не отримала довгостроковий удар по організму - побічного ефекту хіміотерапії або опромінення. Успіх з «чудо-дитиною» означає, що в подальшій практиці конопля може замінити дорогі і занадто небезпечні методи для немовлят.


Чим це відрізняється від звичайних методів вживання конопель - і в чому новизна методу доктора У.Кортні?


Тисячоліттями коноплю використовували в обрядах і народній медицині за її психоактивні властивості. Рослинну масу нагрівали або підпалювали, перетворюючи «нешкідливу» ТГК-кислоту в чистий тетрагідроканнабінол, психоактивний ефект від якого відомий багатьом. Максимальна кількість ТГК, яке організм може прийняти без серйозних побічних ефектів, невелика - всього 10 мг, так що вплив великих доз, які не впливають на психіку, компонентів канабісу, просто не помічалося.


cannabis-oil-on-bottle-products-wooden-cbd-oil-extract-from-cannabis-leaf-marijuana-leaves_73523-1273.jpg


Але без психоактивних компонентів доза того ж каннабідіола (КБД, головний фітоканнабіноід конопель) може спокійно бути в сто-двісті разів більшою - і це дозволяє вивчити вплив канабіноїдів на здоров'я з нової сторони.

Саме те, що результат холодної екстракції конопель у великих дозах чудово приймається організмом, і було головним результатом досліджень доктора Вільяма Кортні. Далі він і його дослідницький центр взялися вивчати взаємодію канабіноїдів з клітинами організму і можливості терапії.


Одне з головних для онкології властивостей каннабідіола - його взаємодія з сигнальними ліпідами, молекулами, які беруть участь в складних клітинних процесах, що визначають функціональність клітин, їх розподіл і знищення (апоптоз). Вплив канабідіола, за даними досліджень, відключає гени, відповідальні за метастази в клітинах багатьох агресивних форм раку. І, що важливо як для лікування, так і для отримання дозволів на таке лікування - канабідіол не є психоактивним.


Крім цього, канабіноїди можуть зменшувати ймовірність виникнення серцевих нападів практично на дві третини, і значно покращувати перебіг хвороби інсулінозалежного діабету.


Доктор Кортні радить приймати 100-200 грам соку з листів і квіток конопель в день, готувати салат з пророслого насіння або приймати приготоване фармацевтами масло. Таким чином можна домогтися прийому канабіноїдів в кількостях, достатніх для антиоксидантної та нейропротекторної активності.

Звичайно, можна просто жувати листя і квіти, але рослинна клітковина в них робить використання конопель як «добавки в салат для здоров'я» не надто ефективною: все-таки людина - не травоїдна.

   * Доктор Вільям Л. Кортні отримав ступінь бакалавра з мікробіології в Мічиганському університеті; докторську ступінь - в державному університеті Уейна і працював у відділенні психіатрії в Каліфорнійському медичному центрі, а потім отримав ступінь доктора судової експертизи і медицині.


В даний час є членом Американської академії медицини канабіноїдів, Міжнародного товариства досліджень канабіноїдів, Міжнародної асоціації медичного канабісу та Товариства клінічного канабісу.


Д-р Кортні є віце-президентом Асоціації люксембурзьких місій превентівістів - амбулаторної установи в Люксембурзі, що використовує дієтичний термічно не оброблений канабіс. Він працює з клініками, які використовують в лікуванні тяжкохворих пацієнтів свіжий сік конопель.



До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше