/ Терпени: важливі складові канабісу

Терпени: важливі складові канабісу

Терпени: важливі складові канабісу

Терпени - особливий клас вуглеводнів. Найбільше терпенів в:
  • хвойних рослинах;
  • ефірних маслах;
  • смолах і бальзамах.

Сама назва «терпени» походить від латинського «скипідар» - oleum terebinthinae, а сам скипідар - рідка суміш терпенів і терпеноїдів .

Терпени містяться у всіх рослинах, і канабіс - не виняток.

Навіщо Гроверу знати про терпіни? Ось кілька причин:

  • кількість і якість терпенів в канабісу впливають на його запах і смак;

  • від них залежать відчуття після куріння або вейпінгу;
  • вони позитивно впливають на здоров'я.

До сих пір широка громадськість - і гровери, і споживачі - були зацікавлени, в основному, ТГК (THC) і КБД (CBD) - основними діючими речовинами канабісу. Не так давно було виявлено, наприклад, що КБД (CBD) володіє унікальними лікарськими властивостями, і при цьому не впливає на ясність свідомості. Однак позитивні ефекти марихуани НЕ будуть повними без терпенів.

Мірцен - найпопулярніший монотерпен. Саме він відповідає за сонливість після прийому індикі, і міститься також в лавровому листі, олії цитрусових, евкаліпту та інших рослинах. У «Британському журналі фармакології» було опубліковано дослідження про те, що мірцен сприяє розслабленню м'язів і глибокому сну. Мірцен позитивно впливає на роботу рецептора СВ1 (центральна і периферична нервові системи, легенів, нирок, печінки, надниркової залоз, серце і т.ін.), що грає, як довели дослідники з університетів Бонна і Майнца, роль своєрідного «захисника мозку». При «виключенні» цього рецептора відбувається прискорене старіння мозку. Мірцен також збільшує психоактивний ефект ТГК, має протизапальну та знеболювальну дію. У істотних кількостях міститься в манго, цитрусових, лемонграса, хмелі (вживання цих продуктів перед курінням посилить ефект ТГК).



Grow Solutions Terpenez: синтез терпенів в канабісу

Terpenez від Grow Solutions – новий тип препаратів для гровінга з Каліфорнії (США). Terpenez спрямований на поліпшення аромату канабісу, а також стимуляцію вироблення смол (і, власне, терпенів).

Повністю органічний підсилювач терпенів на основі ефірних масел, покращує терпеноідні властивості канабісу та підвищує якість смол. Підсилює аромат марихуани.

Terpenez від Grow Solutions рекомендується застосовувати при промиванні коріння рослини, а також під час циклу його цвітіння. Прекрасно доповнює будь-які добрива, не "конфліктує» з ними.


Застосування:

Перед застосуванням - збовтати.

Безперервне використання при цвітінні: 5-10 мл розчину на 4 літри води протягом усього циклу цвітіння. Ідеальний PH: 5,8-6,4.

Використання при промиванні: 5-15 мл розчину на 4 літри води при промиванні. Ідеальний PH: 5,6-6,2




Відгуки на Terpenez від відомих виробників


«Terpenez від Grow Solutions - прорив в гровінгу», - говорить Денніс Г. Форчіч, генеральний директор американської компанії Solis Tek, що виробляє освітлювальне обладнання та аксесуари для комерційного і приватного гровінга. - «Ми тестували Terpenez спільно з нашими клієнтами - Гроверами, і отримали приголомшливі результати (враховуючи, що продукт не містить азоту, фосфату і калію)».

«Ми використовували Terpenez для підвищення якості нашого врожаю - зокрема, інтенсифікації видобутку олії», - зазначає Кевін Кеті з GB Sciences Inc (компанія, що займається дослідженням фармацевтичних можливостей канабісу, а також відкриттям і перевіркою нових лікарських засобів, отриманих з нього). Кевін пише, що використання Terpenez від Grow Solutions призвело до значного поліпшення смаку і аромату рослин.




Статті по темі:
Захворювання які лікуються марихуаною - ТОП 10



До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше