/ Поставка всієї лінійки CannaBioGen!

Поставка всієї лінійки CannaBioGen!

27.01.2022



Про чудодійні властивості біостимулятора Delta 9 від іспанської компанії Cannabiogen знає вже мабуть кожен гровер, що поважає себе. Але що щодо інших продуктів цього ж виробника? Виявляється, є ціла лінійка стимуляторів Delta, і кожен із них по-своєму чудодійний!


Cannabiogen (CBG Desings S.L) - це іспанський сід-банк, який вже понад 20 років розвиває свою унікальну лінійку сортів, і багато експериментує з різними добривами та стимуляторами для отримання врожаю максимальної якості. В результаті кропітких практичних експериментів компанія розробила для себе ідеальну лінійку біостимуляторів. А після того, як вирішила цю лінійку продавати, прославилася на весь гроверський світ.


 Революцію зробив стимулятор цвітіння Delta 9. Він дає потужний імпульс рослині для розкриття всього його потенціалу, що дозволяє відчутно підняти вміст ТГК в шишках конопель, і робить самі суцвіття соковитішими і об'ємнішими. Такий же потужний імпульс для інших фаз розвитку рослини дають інші стимулятори лінійки Delta, з якими ми хочемо вас познайомити:



Cannabiogen Delta (Uno) – Стимулятор розвитку кореневої системи.


Cannabiogen Delta 8 (Ocho) – Стимулятор для вегетативного росту + комплекс 

макроелементів.


Cannabiogen Delta 9 (Delta Nueve) - Стимулятор-активатор цвітіння та вироблення терпенів та ефірних олій у рослин.


Cannabiogen Delta 10 (Diez) – Енергетичний живильний комплекс для підтримки цвітіння.



"Секретним інгредієнтом" всіх підживлень від Cannabiogen є екстракт водоростей. Він значно покращує інтенсивність всіх процесів рослин, дозволяючи їм синтезувати можливий максимум діючих речовин. Крім того, до складу цих добавок входять і базові макроелементи у вигляді азоту, фосфору та калію, тому лінійка Delta може використовуватись як повноцінна програма харчування на весь цикл!


Але найчастіше ці продукти використовуються як добавки на додаток до основної програми харчування, що дозволяє досягти того ж таки ефекту зі значною економією коштів.


До основних переваг добрив від CBG Designs S.L. можна віднести:


  • Комплексність та забезпечення конопель усіма необхідними речовинами на всіх стадіях життя

  • Бурхливий ріст, ніби рослини "прокинулися"

  • Поєднання мінеральних та органічних компонентів забезпечує екологічність грова та його найвищу продуктивність

  • Всі елементи підживлення засвоюються рослиною практично на 100%

  • Застосування препаратів додатково посилює імунітет конопель, захищаючи її від хвороб та шкідників.


GrowPro є офіційним представником компанії CBG Desings S.L в Україні. Ми пропонуємо вам тільки найсвіжіші продукти безпосередньо від виробника за найкращою ціною!





До списку