/ Чим простіше — тим краще!

Чим простіше — тим краще!

09.12.2020

Banner 1373x633.jpg


Чим простіше — тим краще! 

Саме таким слоганом керується компанія Green House Feeding, заснована ще у 1985 році у Нідерландах, яка виробляє сухі мінеральні та органічні добрива під відомим брендом Powder Feeding. 


Мета компанії Green House Feeding — забезпечити гроуверів у всьому світі високоякісними добривами, які допоможуть досягти рекордних результатів, дозволяючи рослинам розвиватися в повному обсязі їх генетичного потенціалу.


Мета Growpro — зробити вирощування канабісу доступним для всіх бажаючих. І це дуже легко з добривами Powder Feeding.


  • Не плати за воду! 

Виробник створює високоефективні продукти, спрощуючи при цьому їх застосування. Мінеральні добрива Powder Feeding у вигляді порошку зручні у використанні, зберіганні, транспортуванні, а також мають більш тривалий термін зберігання в порівнянні з рідкими добривами. Основні інгредієнти добрив Powder Feeding постачаються з Німеччини та Швейцарії, країн, що мають найвищі стандарти якості в усьому світі. 


З повною лінійкою мінеральних та органічних сухих добрив Powder Feeding можна познайомитись у нашому гроушопі — https://growpro.ua/ua/catalog/udobreniya_powder_feeding/


Keep it simple! 


Довідка:
Green House — це найбільш нагороджений і визнаний бренд конопель у світі. Компанія заснована в 1985 році в Амстердамі, портфель Green House включає п’ять провідних підприємств з марихуани — Strain Hunters, Green House Seed Co, Green House Feeding, Green House Coffeeshops і King of Cannabis.



До списку