Карта годувань Cannabiogen

08.08.2022

Cannabiogen – лінійка стимуляторів від іспанського бренду CBG Desings S.L. В їх склад входять амінокислоти, вітаміни, фітогормони, які потрібні культурам для повноцінного розвитку. Препарат активує природні процеси, протекаючі в зелених насадженнях, і допомагає розкрити їх потенціал.

CBG Desings S.L. – це банк насіння коноплі , який розпочав свою діяльність наприкінці 2000 року.

Щоб допомогти виробникам отримати доступ до улюблених сортів насіння канабісу, Cannabiogen розробляє спеціальну лінію продуктів, призначених для вирощування канабісу .

Cannabiogen сьогодні пропонує наступні добрива :

  • Delta 1 : стимулятор коренів рослинного походження. Цей стимулятор містить амінокислоти, цукру і вітаміни для збільшення кореневої маси. З Delta 1 ваші рослини почнуть цвісти легко і без стресу.
  • Delta 8 : цей продукт стимулює ваші рослини, щоб гарантувати інтенсивний період росту. Містить азот, мікроелементи, вуглеводи, ферменти, білки, фульвові та гумінові кислоти.
  • Delta 9 : біомінеральний стимулятор цвітіння . Цей продукт є бестселером Cannabiogen з моменту їх створення два десятиліття тому. Delta 9 може збільшити кількість ТГК у ваших рослинах канабісу.
  • Delta 10 : добриво містить морські водорості Ascophyllum Nodosum; ідеальне доповнення для Delta 9, що дає вашим рослинам усе необхідне для періоду цвітіння.

CANNABIOGEN_UA.jpg



До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше