Карта годувань HESI

З самого початку висока якість є головною характеристикою добрив та добавок HESI. Такі корисні елементи, як амінокислоти, ферменти та рослинні цукри, перетворюють кожен продукт на справжнє «джерело здоров'я» для рослин. Завдяки інтенсивним дослідженням секретів метаболізму рослин, HESI успішно розробляє оптимально збалансований склад кожної фази розвитку рослини.

Отримайте максимум від своєї культури, додаючи їм потрібні поживні речовини в точному співвідношенні, саме тоді, коли вони їм потрібні.

Внизу можно переглянути різноманітні графіки годування. Просто знайдіть основну поживну речовину, яку ви використовуєте, а потім перегляньте у таблиці годівлі, розроблені командою майстрів-виробників.



Карта годувань HESI Soil (Земля)


soil.jpg
HESI_soil.png




Карта годувань HESI Hydro (Гідропоніка)

hydro.jpg
HESI_hydro.png




Карта годувань HESI Coco (Кокос)

coco.jpg
HESI_coco.png



До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше