Карта годувань Terra Aquatica


Таблиця годівлі GHE Terra Aquatica для Земля / Гідро / Кокос


Компанія Terra Aquatica випустила нові карти годівлі, за допомогою яких ви можете вибрати правильне дозування на певній стадії зростання.
У таблицях наведено дозування для гідропоніки (Hydro), кокосових субстратів (Coco), землі (Soil), (Spray) при листяних підживленнях та (Bioponics) де одночасно можете застосовувати принципи гідропоніки та органіки.


Назви термінів у картах годування Terra Aquatica:

  • mL/L – мілілітр на один літр води;
  • 1st roots - перше коріння;
  • 1st true leaves - перше справжнє листя;
  • Growing – вегетативне зростання;
  • Preflowering – до цвітіння, перед цвітінням;
  • Flowering – цвітіння;
  • Ripening – дозрівання;
  • Cleaning – промивання;
  • EC (mS) – рівень концентрації розчину.

Зміст



Карта годування TriPart ® GROW-MICRO-BLOOM (Hydro, Coco, Soil)

Application-Chart-2022_page-0002.jpg
Application-Chart-2022_page-0003.jpg




Карта годування DualPart ® GROW-BLOOM (Hydro, Coco, Soil)

Application-Chart-2022_page-0004.jpg
Application-Chart-2022_page-0005.jpg





Карта годування NovaMax ® GROW-BLOOM (Hydro, Coco, Soil)

Application-Chart-2022_page-0006.jpg
Application-Chart-2022_page-0007.jpg






Карта годування DualPart Coco ® (Coco)

Application-Chart-2022_page-0008.jpg






Карта годування Pro Organic ® (Bioponics, Coco, Soil)

Application-Chart-2022_page-0009.jpg





Карта годування Supplements ® (Bioponics, Coco, Soil) добавки

Application-Chart-2022_page-0010.jpg





Карта годування Supplements Spray ® добавки при листяних підживленнях

Application-Chart-2022_page-0011.jpg



До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше