Карти годівлі Valagro

10.08.2022

Сьогодні Valagro є провідною компанією в галузі виробництва та продажу біостимуляторів та поживних добавок, та її 13 філіях, розташованих по всьому світу.

Історія компанії Valagro почалася 30 років тому з чіткої ціннісної установки: постійне прагнення інновацій, дбайливе ставлення до природи та дотримання етики. Саме ці аспекти дозволили компанії успішно зайняти міцні позиції на італійському ринку у вісімдесяті роки та закріпити свою присутність у світі, поступово збільшуючи кількість країн.

У великому асортименті добрив Valagro можна заплутатися, нижче можна знайти призначення кожного найменування продукції Valagro і карту годівлі рослин обравши необхідне вам добрива.


Карти годівлі VALAGRO


Листові добрива

Найменування Призначення
PLANTAFOL Плантафол - добрива NPK з мікроелементами в хелатній формі для листових підживлень.

Мезоелементи та мікроелементи
Найменування
Призначення
CALBIT C Кальбіт С – рідкий інноваційний хелатний комплекс кальцію.
BREXIL

Брексил - ряд окремих мезо- та мікроелементів, та концентрованих комплексів в інноваційному хелатному комплексі LSA, спеціально розроблений для запобігання та лікування хлорозів за допомогою листових підживлень.

MOLIBION Молібден - важливий мікроелемент, що регулює азотний, вуглеводний та фосфорний обмін, синтез хлорофілу та вітамінів, стимулює фіксацію азоту повітря.
FERRILENE 4,8 Феррелін 4,8 - це особлива високоефективна хелатна форма заліза EDDHA для лікування і запобігання хлорозу, викликаного дефіцитом заліза.

Стимулятори зростання
Найменування
Призначення
ACTIWAVE Активейв – рідке органомінеральне добриво, яке прискорює поглинання елементів живлення кореневою системою рослини та процеси обміну речовин.
BENEFIT PZ Бенефіт ПЗ – інноваційний продукт, розроблений для збільшення розміру плодів овочів, ягід та фруктів.
VIVA Віва - спеціальний агрохімікат, що підвищує біологічну активність системи, рослина - грунт.
KENDAL Кендал - спеціальний агрохімікат для підвищення ендогенного захисту рослини.
MEGAFOL Мегафол - спеціальний антистресант та стимулятор фізіології.
МС CREAM МС крем - найбільш насичена формуляція висококонцентрованих активних фітоінгридієнтів, що містить бетаїни, цитокінини, ауксини та гебереліни, амінокислоти та альгінову кислоту, мезо та мікроелементи.
МС SET МС сет – спеціальний агрохімікат для покращення цвітіння та утворення зав'язі.
RADIFARM Радіфарм – спеціальний агрохімікат для розвитку кореневої системи.
SWEET Світ - спеціальний агрохімікат, що покращує дозрівання та товарні якості плодів.

Удобрения для капельного орошения
Найменування
Призначення
MASTER ® Повністю розчинне мікрокристалічне добриво – NPK+мікро Євростандарт Фертигатори.
 EDTA Серія хелатів EDTA як окремих мікроелементів, так і їх сумішей в мікрогранулах. Мікродобрива призначені для балансування поживних розчинів мікроелементами. 




Карта годівлі VALAGRO MASTER 


MASTER.jpg




Карта годівлі VALAGRO BREXIL

BREXIL.jpg




Карта годівлі VALAGRO FERRILENE 

FERRILENE.jpg




Карта годівлі VALAGRO PLANTAFOL 

PLANTAFOL.jpg




Карта годівлі VALAGRO CALBIT C

CALBIT C.jpg




Карта годівлі VALAGRO MOLIBION

MOLIBION.jpg




Карта годівлі VALAGRO ACTIWAVE 

ACTIWAVE.jpg




Карта годівлі VALAGRO BENEFIT PZ

BENEFIT PZ.jpg




Карта годівлі VALAGRO VIVA

VIVA.jpg





Карта годівлі VALAGRO KENDAL

KENDAL.jpg





Карта годівлі VALAGRO MEGAFOL

MEGAFOL.jpg






Карта годівлі VALAGRO МС CREAM

MC CREAM.jpg




Карта годівлі VALAGRO МС SET

MC SET.jpg





Карта годівлі VALAGRO RADIFARM

RADIFARM.jpg




Карта годівлі VALAGRO SWEET

SWEET.jpg




Карта годівлі VALAGRO EDTA

EDTA.jpg



До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше