/ Міні-парник із підігрівом: чи варто купувати?

Міні-парник із підігрівом: чи варто купувати?

14.12.2021



Не секрет, що вологість та температура дуже важливі для здорового зростання рослини. Однак на етапі пророщування насіння або клонування ці фактори є визначальними. Оскільки коренева система на цьому етапі практично відсутня, то молоді рослини дуже чутливі до перепадів вологості та температури, і необхідно створити для них спеціальні умови. На щастя, є простий та недорогий спосіб – використовувати міні-парники.


 Основне завдання такого парничка - підтримувати високу вологість, критично важливу для саджанців та живців. Правильні міні-парники мають спеціальні вентиляційні клапани, за допомогою яких можна регулювати та не допускати перезволоження та загнивання за підтримки високого рівня вологості.


 Однак у зимовий період ключовим параметром для пророщування стає температура субстрату. Адже в природі насіння проростає, коли ґрунт прогрівається сонцем, і коренева система починає бурхливо розвиватися. Але в домашніх умовах забезпечити стабільну ідеальну температуру 22-25℃ в зимовий період стає проблематично. Навіть уже проросле насіння може зупинитися у розвитку через коливання температури, що може сильно порушити всі плани гровера.


 Спеціально для вирішення цієї проблеми були розроблені міні-парники з підігрівом. Нагрівальний елемент у піддоні підтримує постійну ідеальну температуру для вибухового зростання коренів, і ви можете розмістити ваш парничок у зручному місці, наприклад на підвіконні, та не турбуватися про перепади температури. На наш погляд, будь-який гровер, що себе поважає, просто зобов'язаний мати такий прилад у своєму арсеналі.


 Але що робити тим, хто вже має хороший міні-парник, але без підігріву, і викидати його не хочеться (і правильно)? На цей випадок хороші люди придумали нагрівальні мати, які просто підкладаються під ваш парник і перетворюють його на всесезонний. Більше того, до таких матів йдуть спеціальні термостати, за допомогою яких ви можете виставити найбільш оптимальну температуру для конкретних умов і завдань. Маючи такі прилади, ви точно мінімізуєте втрати на етапі пророщування і дасте своїм рослинам потужний імпульс для розвитку на самому старті, що є важливим фактором отримання більших якісних урожаїв!


 P.S. Також не забувайте користуватися спеціальними гелями та спреями для клонування. Вони стимулюють коренеутворення, захищають від шкідників, створюють сприятливе для зростання коріння середовище і забезпечують живці живильними елементами на ранніх стадіях укорінення, тим самим підвищуючи швидкість і ефективність укорінення.





До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше