/ Бренд у фокусі: Advanced Nutrients

Бренд у фокусі: Advanced Nutrients

21.05.2021

Brand Advadnced Nutruents


Компанія досягла феноменальних результатів у галузі завдяки зусиллям свого засновника Майкла Страумієтіса, якого ще називають Великим Майком або Марихуановим Доном.


Він зробив революцію у гідропоніці, вивівши добрива на новий щабель якості. Понад тридцять років Великий Майк шукає нові способи повного розкриття генетичного потенціалу марихуани завдяки команді науковців. Вони невпинно працюють над модернізацією продукції бренду за допомогою досліджень та тестувань. 


Advanced Nutrients випускає добрива для субстратів і гідропоніки, стимулятори росту і цвітіння, комплекси, стимулятори для коренів, базові добрива й органіку. 


Зараз Advanced Nutrients займає перше місце в світі серед виробників, що продають поживні речовини, розроблені для конопель. Повний каталог продукції дивіться у нашому гроушопі —  https://growpro.ua/.../udobreniya/advanced-nutrients/.


Головна місія Advanced Nutrients
— зробити коноплі прийнятною і повсякденною частиною зцілення людства.


Довідка:
У 1999 році Майкла Страумієтіс заснував Advanced Nutrients, яка сьогодні приносить понад $150 млн щорічних продажів у 107+ країнах. Компанія посідає перше місце у світі серед виробників, що продають поживні речовини, розроблені для конопель.Загалом компанія запровадила 53 інновації у світі вирощування конопель.

Більше про бренд — https://growpro.ua/ua/brands/advanced-nutrients/



До списку