/ Буферизація кокосового субстрату UGro

Буферизація кокосового субстрату UGro

Буферизація - хімічний процес, при якому солі натрію і калію заміщуються солями кальцію, що робить субстрат стабільним і інтенсифікує обмінні процеси рослини.

Через особливості кальцію з солями натрію, властивими кокосовому волокну, кокосові субстрати мають тенденцію утримувати кальцій, що забезпечує високу Катіонообменная здатність субстрату. З цієї причини UGro хімічно буферизует свої субстрати нітратом кальцію, це гарантує, що поживні речовини, які ви використовуєте, в повному обсязі будуть доступні рослині.
 

ТИПИ БУФЕРИЗАЦІЇ UGRO

True Buffered (додаткова промивка чистою водою після буферизації, знижений вміст солей)

Buffering Charged (без додаткового промивання, вміст солей більше)

Non-buffered (без буферизації)

 

ПРОДУКЦІЯ UGRO З ДОДАТКОВИМ ПРОМИВАННЯМ

правда с буферизацией

Буферізована продукція UGro True Buffered - це Plug, Cube, Small, XL, Slab, Pure Air, Pure Max Air.
 

ПОВНИЙ ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС ВИГЛЯДАЄ НАСТУПНИМ ЧИНОМ

1. Промивання в прісній воді, вимивання великої частини солей шляхом розчинення

2. Хімічна буферизация

3. Друга промивка в прісній воді, вимивання великої частини солей, що утворилися в результаті хімічної буферизації, шляхом вилуговування.

В результаті виходить субстрат з ЄС 0,4 мСм / см при вимірюванні 1 кг субстрату на 1,5 літра води.

Після цього процесу розкладання органічних речовин в кокосі вивільняє солі натрію, тому в складі кокосових добрив можуть допускатися солі кальцію.

 

ОСОБЛИВОСТІ ДАНОГО ТИПУ БУФЕРИЗІЦІЇ

Для використання цього типу субстрату рекомендується починати фертигацію з рівнем ЄС 1 мСм/см і при необхідності регулювати. Надлишок добрив може призвести до надлишку кальцію, що призведе до хімічного блокування заліза, в результаті чого рослина радикально зупинить своє зростання і за короткий час проявить серйозний дефіцит. Якщо це станеться, рослину необхідно обприскати хелатним залізом і знизити рівень електропровідності ЄС нижче 1 мС/м один або два рази.


ПРОДУКЦІЯ UGRO З БУФЕРНОЮ ЗАРЯДКОЮ

правда с буферизацией

Буферізована продукція AGro з буферизацією - це Pure basic, Pure Perlite, Pure Light Mix.
 

ПОВНИЙ ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС ВИГЛЯДАЄ НАСТУПНИМ ЧИНОМ

1. Промивання в прісній воді, вимивання великої частини солей шляхом розчинення

2. Хімічна буферизация


ОСОБЛИВОСТІ ДАНОГО ТИПУ БУФЕРИЗІЦІЇ

Оскільки другий промивки не відбувається, електропровідність ЄС субстрату вище, близько 0,8-1 мСм/см при вимірюванні 1 кг субстрату на 1,5 літра води, тому при першому або двох поливах рекомендується поливати з ЄС 0,8. а потім перейти на потрібне дозування. Завжди краще починати з невеликого контейнера і пересаджувати в контейнер більшого розміру, якщо цього вимагає рослина. Якщо відбувається надмірне удобрюванння кальцієм  на ранніх стадіях росту рослини, необхідно обприскати хелатним залізом і провести полив при ЄС 0,5 один або два рази. По можливості уникайте вживання кальцію в добривах.


Читайте також:

Чому насіння конопель не проростає? 

Коноплі та осіннє похолодання. Як зберегти врожай від холоду

Марихуана замість ранкової кави: корисний їстівний канабіс

Доставка високоякісних канабіноїдів через кращого посередника на землі - воду



До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше