/ Доставка високоякісних канабіноїдів через кращого посередника на землі - воду

Доставка високоякісних канабіноїдів через кращого посередника на землі - воду


Доставка високоякісних канабіноїдів через кращого посередника на землі - воду

Людське тіло виробляє канабіноїди (наприклад, ендоканабіноїд 2-AG був виявлений в складі людського материнського молока). Вони потрібні для того, щоб підтримувати оптимальне функціонування клітин і добре самопочуття організму.


Маленькі частинки, велика цінність

Канабіноїдна вода - незвичайний продукт. Це не те ж саме, що мінеральна вода, тонік або енергетик. Це біологічно активна добавка, спеціально створена для того, щоб взаємодіяти з ендоканабіноїдною системою організму, але без психоактивного ефекту. Канабіноїдна вода - щось середнє між вітамінами і ліками, причому набагато ближче вона до вітамінів, ніж до ліків. У ній присутні нано-частинки органічної коноплі, які дають людському тілу всі бонуси марихуани, не приносячи з собою звичних «наслідків конопель»: психоделічного ефекту або сп'яніння.


Канабіноїдна вода сподобається кожному, хто дбає про те, що п'є або вживає в їжу, тому що це універсальне рішення - одночасно вгамувати спрагу і поліпшити своє здоров'я. Підходить людям будь-якого віку.


Історія появи конопляної води

Одного разу Джордан Шлоссер, згодом засновник і виконавчий директор «канабіноїдної води», вирішив використовувати непсіхоактівні переваги марихуани. Канабіноїдна вода - результат трирічної дослідницької роботи властивостей конопель. Пошуки способу гомогенізації активних канабіноїдів були досить складними, оскільки молекули канабіноїдів гідрофобні і розчиняються тільки в жирі. Тому стояло завдання зробити водорозчинні канабіноїди без кольору і смаку. Помітивши невелику біологічну активність CBD (КБД, канабідіола), дослідники зрозуміли, що його повинні супроводжувати також інші канабіноїди. Після тестування тридцяти або сорока рецептів розчинення різних канабіноїдів у воді, нарешті, був знайдений ідеальний, який і був з гордістю представлений як «канабіноїдна вода».

І, хоча пошуки формули канабіноїдної води були складними і заплутаними, є дещо, що повинен розуміти кожен: канабіноїди не дорівнює канабіс. Люди можуть і навіть повинні стимулювати свою ендоканнабіноідную систему, і КАНАБІНОЇДНА вода непогано допомагає тим, хто зацікавлений в тому, щоб їх здоров'я було відмінним, а їхнє тіло прекрасно працювало, але не хоче бути «під марихуаною».


Продукти

Корисні канабіноїди в складі «канабіноїдної води» - мікрокапсульовані, тому вони можуть гомогенізовуватися у воді та інші продукти на водній основі. На додаток до непсихоактивної воді, у марки «канабіноїдна вода» є денні та нічні шоти. «Нічний індика-шот» був створений для того, щоб допомогти людині скинути напругу, заснути і відновити сили. «Денний сатіва-шот», навпаки, містить канабіноїди та суміші трав для підвищення енергії і уваги. На відміну від непсіхоактівної канабіноїдної води, шоти містять адаптогенні трав'яні суміші і мають негайний ефект.


Лабораторне тестування

Чотири вчених-лаборанта і один лікар брали участь в розробці «канабіноїдної води», і результати їх роботи затверджувалися сторонньою лабораторією, сертифікованою «Управлінням з контролю за харчовими продуктами і лікарськими препаратами». Вони тестували продукти на наявність всього: від залишкових розчинників до активних канабіноїдів і терпенів (вуглеводні, що містяться в ефірних маслах рослин), і тепер «канабіноїдна вода» пишається своєю прозорістю - і в прямому, і в переносному сенсі. Це кращий водний канабіноїдний продукт на ринку.


Зв'язки

Канабіноїдних вода, а також індіка і сатіва-шоти доступні в роздрібному продажі по всій Америці. Цей бренд не цурається також безкоштовного розповсюдження і промо-акцій, так що продукти можна спробувати перед тим, як купувати. Канабіноїдна вода брала участь в «Рефреш-паті» на Коачелла в 2017 році, де її спробували сотні відвідувачів, серед яких були відомі люди. Їй приділяли ефірний час як офіційного CBD-партнеру Viceland's Bong Appetit viceland.com/en_us/show/bong-appetit-tv. Вона також рада співпрацювати з брендом спортивного та йога-одягу LuLu Lemon shop.lululemon.com як прихильник велнеса і активного способу життя.


Читайте також:

Weed-and-wine, культура вживання

Вироби з конопель

Країни світу, в яких легалізували або декриміналізували марихуану

Коноплі для президента




До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше