/ Сучасні органічні добрива в Growpro

Сучасні органічні добрива в Growpro

Професійне вирощування може бути простішим, ніж думає гровер початківець. У спеціальних магазинах для садівників знайдуться всі необхідні добрива для того, щоб виростити здорові, органічні, екологічно чисті рослини.
Спочатку «органічне землеробство» спирається на використання компосту: такі добрива найбільш доступні, особливо в умовах заміських будинків. Крім того, рослинник може не сумніватися в екологічності компосту:
  1. походження відомо,
  2. абсолютно натуральний,
  3. ефективність перевірена безліччю поколінь,
  4. ідеально підходить для відкритого грунту.

Корисні властивості «традиційних» добрив без шкідливих домішок і новітні розробки в області рослинництва дають можливість отримати органічне добриво, що використовує силу грунтових мікроорганізмів. Сильні кореневі системи, стійкість до хвороб і 100% органіка.


Культовий український гроушоп № 1 Growpro пропонує сучасні органічні добрива Biotabs для грунту - рідкі, сухі і таблетовані. У Growpro знайдеться все потрібне для легкого старту на відкритому і закритому грунті.
Органічні добрива Biotabs в гроушопі Growpro


Добриво-таблетка дуже зручна: дозволяє отримати правильне дозування всіх необхідних елементів без вимірювання pH, а також без вимірювання вмісту солей РРМ, не для краплинного поливу. Купити biotabs можна як набір для легкого старту - на повний цикл росту рослини досить однієї таблетки, яка поступово живить корисними речовинами вашу рослину. Ціна biotabs не найнижча, але всі витрати того варті.

Переваги biotabs:
  • одна таблетка на кілька літрів грунту;
  • ідеально для кокосового грунту, який в нормі містить мало поживних речовин;
  • покращують грунт і сприяють відмінному засвоєнню добрив, перешкоджають вилуговування грунту;
  • стимулюють зріст кореневої системи;
  • підходять для низьких температур;
  • не потрібне додаткове добриво, тільки вода;
  • забезпечує простий догляд за рослинами і гарний врожай;
  • тривале зберігання;
  • на сто відсотків органічні.
Купити оригінальні добрива biotabs у Києві можна у гроушопі Growpro, є доставка по Україні. Чи можна отримати замовлення на складі - безкоштовно, доставка по Києву від 70 грн, доставка Новою Поштою - на відділення.

Статті по темі:



До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше