/ В чому різниця мікоризних препаратів?

В чому різниця мікоризних препаратів?

04.08.2021

Мікориза - це симбіоз грибів і коренів рослини, що забезпечує комфортну життєдіяльність один одного.

Мікориза захищає рослину від патогенів, розщеплює мінерали і перетворює їх на поживні речовини доступні рослині і підсилює споживання води.

На ринку існує безліч мікоризних препаратів, в чому ж різниця? А різниця в цифрах! Кількість штамів і концентрація спор грибів збільшують шанси на успіх!

Сьогодні розберемо декілька з них, дані дивіться в табличній частині.


Ymycoriza2.jpg
ymyco1.jpg



Детальніше ознайомитись і придбати данні засоби можна в нашому каталозі:

1. Great White Premium Micorrhizae
2. Plant Success Orca Liquid Premium Micorrhizae
3. Great White Granular 1 Plant Success
4. BioTabs Mycotrex





Читайте також:

Чому насіння конопель не проростає? 
Коноплі та осіннє похолодання. Як зберегти врожай від холоду
Марихуана замість ранкової кави: корисний їстівний канабіс
Доставка високоякісних канабіноїдів через кращого посередника на землі - воду



До списку

Краще обладнання для вирощування марихуани і коноплі

Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень! Ми прагнемо зробити наші товари доступними для максимально широкого кола. Різноманітні акції та знижки не залишать байдужими економних покупців. А завдяки гнучкій системі ціноутворення ціни на товари для рослин порадують навіть найвибагливіших. Перегляньте каталог товарів нашого інтернет-магазину і переконайтеся самі! Сучасне квітникарство постійно розвивається, з'являються нові методи і технології - гідропоніка, аеропоніка, біопоніка, субстрати і добрива. Ми стежимо за новинками, щоб ви завжди могли придбати їх в нашому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем горщиків і спеціальних ємностей, сучасних добрив і стимуляторів, різних систем поливу, гідропоніки, освітлення і вентиляції, тому всі прогресивні методи вирощування рослин - до ваших послуг. Від простих наборів для розсади до складних гідропонних систем - всі наші товари можна замовити 7 днів на тиждень!
Детальніше