/ Конопляний Ярмарок 2020

Конопляний Ярмарок 2020

22.09.2020


 

Дорогі друзі, запрошуємо усіх відвідати Конопляний Ярмарок 2020, що відбудеться 2-4 жовтня на ВДНГ.

Виставка прагне зібрати всі українські компанії, що використовують для своєї продукції у якості сировини рослину “коноплі”. Окрім цього будуть представлені ті компанії, що пропонують товари для вирощування цієї дивовижної рослини.

У цьому році Конопляний Ярмарок буде масштабнішим за попередній:
  • 60 компаній конопляної галузі;
  • 10 учасників фуд-корту;
  • 27 спікерів на Сannafair Conference;
  • Святкове Afterparty.
На конференції виступлять провідні фахівці у галузі медицини, коноплярства та бізнесу. Тож маєте гарну нагоду здобути знання та познайомитись з однодумцями.

Наш магазин виступає головним спонсором заходу, тому приготуйтесь до мегасюрпризів, які ви побачите на нашій виставковій локації.

Спойлер!  На території GrowPro буде встановлено інтерактивний гроубокс, який демонструватиме роботу  системи агротехнічного дистанційного супроводу Total Controller. Ви навіть самі зможете нею керувати зі свого телефону!  Більше тото, ви побачите роботу нашого пілотного сервісу для колективного гроувінгу, якиц працює  за допомогою штучного інтелекту і нейромереж.  

Зустрінемось 2-4 жовтня на цьому унікальному святі. 
Приходьте за адресою: Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1,  ВДНГ, на території павільйону №3. Стенд компанії GrowPro №10/1..

 ⚡️ Сайт події — https://cannafair.info/



До списку